Reiskostenformulier

Woon-werkverkeer.nl heeft een Reiskostenformulier Google Maps ontwikkeld dat snel en efficiënt uw reiskosten berekent op basis van afstandsberekening met de Google Maps routeplanner. Dit  reiskostenformulier berekent de onderlinge kilometerafstand tussen twee opgegeven postcodes met Google Maps en combineert dit met de kilometervergoeding.  De kilometervergoeding is de bijdrage die u krijgt van uw werkgever voor gemaakte reiskosten voor woon-werkverkeer.

Reiskostenformulier Google Maps | Geautomatiseerd declareren

Het Reiskostenformulier Standaard onderscheidt zich van de vele andere gratis formulieren door haar volledig geautomatiseerde berekeningen. Het Reiskostenformulier is bedoeld voor medewerkers van MKB bedrijven die de afstand voor woon-werkverkeer moeten berekenen maar kan ook een personeelsadministratie veel werk uit handen nemen. Het Excel formulier werkt op elke computer die verbonden is met het Internet. De onderlinge kilometerafstand van de opgegeven postcodes wordt automatisch door Google Maps berekent. De kilometerafstanden worden vervolgens automatisch vermenigvuldigt met een kilometerprijs en levert zo een uiteindelijk te declareren bedrag op.

Specificaties ReiskostenFormulier Google Maps

vink-icoon Het Reiskostenformulier werkt op basis van Windows, Excel en Google Maps API, snelste route, realtime.
vink-icoon Inclusief verbruik 10.000 credits/berekeningen per jaar.
vink-icoon Automatische berekening reiskostenvergoeding van afgelegde kilometer afstanden.
vink-icoon Voorkomt foute invoer van reiskostenformulier. Controle achteraf niet meer nodig.
vink-icoon Postcode invoer handmatig of via copy/paste.

Screenmovie Reiskostenformulier

Reiskostenvergoeding 2023

De reiskostenvergoeding, ook wel de kilometervergoeding genoemd, is de bijdrage die u krijgt van uw werkgever voor gemaakte reiskosten tussen woon-werkverkeer. Een werkgever is niet verplicht uw reiskosten te vergoeden, maar het is wel zeer gebruikelijk dat dit gebeurd. Vaak valt deze vergoeding binnen de CAO afspraken binnen uw bedrijfstak.

Per 01-01-2023 veranderd de reiskostenvergoeding naar € 0,21 per kilometer. Dit bedrag is onbelast, ubetaald daar geen belasting over.

Mocht uw werkgever meer vergoeden dan € 0,21 per kilometer omdat de reiskosten over het algemeen hoger zijn dan worden die meerkosten wel belast door de belastingdienst.

Upgrade uw bestaande reiskostenformulier met Google Maps!

Gebruikt u binnen uw organisatie reeds een Excel reiskostenformulier? Dan kunnen wij de Google Maps API ook implementeren in uw bestaande reiskostenformulier! Hiermee kunt u als werkgever direct besparen op de uitgaven van woon-werkverkeer van uw medewerkers. De eenduidige adres/postcode invoer voorkomt namelijk foute invoer en Google Maps berekent direct de zuivere afstanden van uw medewerkers. De afstandsberekening wordt gedaan door Google Maps, op basis van snelste afstand, enkele reis per auto.

Nieuwsgierig? Stuur ons per email uw reiskostenformulier op met uw wensen. Na beoordeling van uw formulier geven u een gratis advies en offerte.