Reiskostenformulier voor bedrijven

Woon-werkverkeer.nl heeft een Reiskostenformulier Premium ontwikkeld waarmee uw reiskosten automatisch worden berekent met Google Maps. Dit Excel formulier berekent de onderlinge kilometerafstand tussen twee opgegeven postcodes en de bijbehorende reiskostenvergoeding.

Reiskostenformulier Google Maps | Snel en efficiënt reiskosten declareren

Het Reiskostenformulier Premium onderscheid zich van andere gratis formulieren door haar volledig geautomatiseerde afstandsberekeningen. Het Reiskostenformulier Premium is bedoeld voor werknemers binnen grotere organisaties die maandelijks de afstand van woon-werkverkeer moeten berekenen. Daarnaast levert dit formulier personeelsadministraties veel tijdwinst door de eenduidige aanlevering en reiskostenberekening.
Het Excel formulier is een Windows applicatie. De onderlinge kilometerafstand van de opgegeven postcodes wordt automatisch door Google Maps berekent. De kilometerafstanden worden vervolgens vermenigvuldigt met opgegeven kilometerprijs en de som hiervan levert uiteindelijk een te declareren bedrag op.

Voordelen van Reiskostenformulier Premium:

vink-icoon Het Reiskostenformulier Premium voor bedrijven en organisaties werkt met Windows, Excel en Google Maps API op basis van snelste reisafstand per auto
vink-icoon Maximum verbruik 10.000 credits/berekeningen per jaar.
vink-icoon Houdt rekening met verschil tussen woon-werkverkeer of extra zakelijk gereden kilometers
vink-icoon Voorkomt foute invoer van reiskostenformulier. Controle achteraf niet meer nodig
vink-icoon Postcode invoer handmatig of via copy/paste

Download demo Reiskostenformulier

reiskostenformulier

Klik op de afbeelding en download de demo

Reiskostenformulier voor Bedrijven

Reiskostenvergoeding 2021

De reiskostenvergoeding, ook wel de kilometervergoeding genoemd, is de bijdrage die u krijgt van uw werkgever voor gemaakte reiskosten tussen woon-werkverkeer. Een werkgever is niet verplicht uw reiskosten te vergoeden, maar het is wel zeer gebruikelijk dat dit gebeurd. Vaak valt deze vergoeding binnen de CAO afspraken binnen uw bedrijfstak.

De eerste € 0,19 per kilometer zijn onbelast. U betaald daar geen belasting over. Mocht uw werkgever meer vergoeden dan € 0,19 per kilometer omdat de reiskosten over het algemeen hoger zijn dan worden die meerkosten wel belast door de belastingdienst.

Download demo Reiskostenformulier

Laat uw bestaande reiskostenformulier door ons automatiseren met Google Maps !

Gebruikt u binnen uw organisatie een Excel reiskostenformulier? Wij kunnen onze VBA code implementeren in uw bestaande reiskostenformulier! Hiermee profiteert u als werkgever door de eenduidige postcode invoer en kilometerberekening door Google Maps. Het resultaat kan een besparing op de kosten van woon-werkverkeer zijn. De postcodeberekening wordt gedaan door Google Maps, op basis van snelste afstand, enkele reis per auto.
Nieuwsgierig? Stuur ons per email uw reiskostenformulier op met uw wensen. Na beoordeling van uw formulier geven u een gratis advies en offerte.