Reiskostenformulier Standaard

Woon-werkverkeer.nl heeft een Reiskostenformulier ontwikkeld dat snel en efficiënt uw reiskosten berekent op basis van postcode vergelijking. Dit Standaard reiskostenformulier berekent de onderlinge kilometerafstand tussen twee opgegeven postcodes. De reiskostenvergoeding, ook wel de kilometervergoeding genoemd, is de bijdrage die u krijgt van uw werkgever voor gemaakte reiskosten voor woon-werkverkeer. Het reiskostenformulier

Snel en efficiënt declareren
Het Reiskostenformulier Standaard onderscheid zich van de vele andere gratis formulieren door haar volledig geautomatiseerde berekeningen. Het Reiskostenformulier is bedoeld voor MKB en ZZP werknemers die de afstand voor woon-werkverkeer moeten berekenen maar kan ook een personeelsadministratie veel werk uit handen nemen. Het Excel formulier werkt op elke computer die verbonden is met het Internet. De onderlinge kilometerafstand van de opgegeven postcodes wordt automatisch door Google Maps berekent. De kilometerafstanden worden vervolgens automatisch vermenigvuldigt met een kilometerprijs en levert zo een uiteindelijk te declareren bedrag op.

Voordelen van het Reiskostenformulier standaard:

vink-icoon Het Reiskostenformulier Standaard werkt op basis van Windows, Excel en Google Maps API, snelste reisafstand per auto.
vink-icoon Inclusief verbruik 1000 credits/berekeningen per jaar.
vink-icoon Automatische berekening van gereden kilometerafstanden en reiskostenvergoeding.
vink-icoon Voorkomt foute invoer van reiskostenformulier. Controle achteraf niet meer nodig.
vink-icoon Postcode invoer handmatig of via copy/paste.

Bent u geïnteresseerd? Wilt u meer credits? Stuur ons uw vraag per email. We helpen u graag!

.

.

Reiskostenvergoeding 2020
De reiskostenvergoeding, ook wel de kilometervergoeding genoemd, is de bijdrage die u krijgt van uw werkgever voor gemaakte reiskosten tussen woon-werkverkeer. Een werkgever is niet verplicht uw reiskosten te vergoeden, maar het is wel zeer gebruikelijk dat dit gebeurd. Vaak valt deze vergoeding binnen de CAO afspraken binnen uw bedrijfstak. De eerste € 0,19 per kilometer zijn onbelast. U betaald daar geen belasting over. Mocht uw werkgever meer vergoeden dan € 0,19 per kilometer omdat de reiskosten over het algemeen hoger zijn dan worden die meerkosten wel belast door de belastingdienst.

Screenmovie Reiskostenformulier