Over Woon-werkverkeer.nl

Woon-werkverkeer.nl is één van de websites van mobiliteitsbureau Waalstad Internet. De websites van Waalstad Internet bevinden zich in het domein verkeer, vervoer en mobiliteit. De website KilometerAfstanden.nl staat hierin centraal en is de meest belangrijke. Wij berekenen afstanden en reistijden voor woon-werkverkeer, bieden kant-en-klare applicaties voor de berekening van afstanden in de  verkeer- en vervoerssector en adviseren klanten met vragen over afstanden, reistijden en mobiliteit.

Woon-werkverkeer.nl richt zich op afstands- en reistijdberekeningen voor woon-werkverkeer. Met name HR afdelingen van bedrijven zijn afnemers van onze mobiliteitsproducten. Maar ook logistiek bedrijven weten ons goed te vinden. Onze ervaring gecombineerd met kennis van de mogelijkheden van ANWB, TomTom en Google Maps API maken dat wij mobiliteitsproducten kunnen aanbieden die zich onderscheiden door kwaliteit, eenvoud en prijs.

Wie zijn onze klanten?
De klantenkring van Woon-werkverkeer.nl is verdeeld over verschillende sectoren van de zakelijke markt, het onderwijs en gemeentelijke instanties. De laatste jaren is er een toenemende vraag naar onze producten en diensten door HR-afdelingen. Het woon-werkverkeer van bedrijven wordt steeds vaker onder de loep genomen om te zien of men CO2 neutraler kan presteren. Producten als onze PostcodeService of de AfstandsCalculator sluiten hier goed op aan en leveren de gewenste data.

Redenen om uw woon-werkverkeer door ons laten uitvoeren

  • Wij begrijpen uw logistieke wens en kunnen deze uitvoeren binnen uw geplande budget
  • Wij zijn een flexibele partner die met u meedenkt en hebben een snelle respons op uw vragen
  • Wij werken met goede en betrouwbare applicaties met keuze uit Google Maps en ANWB routeplanner
  • Wij verwerken uw gegevens zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk in overeenstemming met de AVG

Vragen?
Heeft u vragen over wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen?
Stuur ons een email. Wij helpen u graag verder.