Over deze site

Deze website is een initiatief van mobiliteitsbureau Waalstad Internet. Waalstad Internet bevind zich met haar corporate websites in het domein verkeer, vervoer en mobiliteit.  Wij berekenen afstanden en reistijden voor woon-werkverkeer, bieden kant-en-klare applicaties voor de berekening van afstanden in de  verkeer- en vervoerssector en adviseren klanten met vragen over mobiliteit.

Daarnaast bedenken wij geografische applicaties die nietszeggende geodata inzichtelijk en toepasbaar maken. Slimme mobiliteitstools die bedrijven en organisaties veel en onnodig werk besparen. De applicaties en diensten van kilometerafstanden.nl worden ontwikkeld door programmeurs met een gedegen kennis van PHP, Excel, VBA en MySQL databases. Onze ervaring gecombineerd met kennis van de mogelijkheden van Google Maps maken dat wij unieke mobiliteitsproducten kunnen aanbieden die zich onderscheiden door kwaliteit, eenvoud en prijs.

Waarom in zee met ons?
Zoekt u een mobiliteitsbureau die uw logistieke wens begrijpt en binnen het geplande budget kan realiseren?

Redenen om met ons samen te werken! 

  • Als u een flexibele en innovatieve partner zoekt die met u meedenkt.
  • Als u graag werkt met korte communicatielijnen en met een snelle respons op uw vragen.
  • Als u waarde hecht aan kwalitatieve goede en betrouwbare applicaties.
  • Als u het prettig vind dat gemaakte afspraken worden nagekomen.
  • Als u geadviseerd wil worden door mensen met verstand van zaken. Ook na de oplevering van een opdracht.

Vragen?
Heeft u vragen over wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen?
Stuur ons een email. Wij helpen u graag verder.

Wie zijn onze klanten?
Onze brede klantenkring is verdeeld over verschillende sectoren van de zakelijke markt, het onderwijs en gemeentelijke instanties. De laatste jaren is er een toenemende vraag naar onze producten en diensten vanuit mobiliteitsbureau’s. Zij adviseren middels mobiliteitsplannen grotere bedrijven en instellingen bij het verduurzamen van hun organisatie. Het woon-werkverkeer wordt hierbij vaak onder de loep genomen om te zien of men CO2 neutraler kan presteren. Producten als onze PostcodeService of de AfstandsCalculator sluiten hier goed op aan en leveren de benodigde Geodata.

Bekijk ook andere websites in ons netwerk maar die op de buitenlandse markt gericht zijn: Timedistancecalculation.com en Kilometerentfernungen.de