Afstanden berekenen met de AfstandsCalculator

Bent u op zoek naar een efficiënte methode om de onderlinge kilometerafstand tussen grotere aantallen postcodes te kunnen berekenen? Wij beschikken met de AfstandsCalculator over een Excel applicatie die u het precisiewerk van postcodeberekeningen uit handen neemt. Met deze rekentool berekent u zelf in een handomdraai de onderlinge afstand tussen duizenden adressen of postcodes per dag. U kunt het aantal credits/berekeningen door ons desgewenst laten verhogen.

De AfstandsCalculator in de praktijk

Wij hebben voor bedrijven en organisaties die grote aantallen afstanden en reistijden willen berekenen de AfstandsCalculator ontwikkeld. De vraag naar deze rekentool is groot. Elk jaar opnieuw veranderen afstanden en reistijden van woon-werkverkeer door de aanleg van nieuwe (snel)wegen, bruggen of andere redenen. Deze veranderingen hebben direct gevolg voor de kilometervergoeding van uw werknemers.

De AfstandsCalculator is een handig hulpmiddel voor de HR en salarisafdeling van uw bedrijf om inzicht te krijgen in de mobiliteit van uw medewerkers. Daarnaast wordt deze applicatie veel gebruikt voor afstandsberekeningen van locatie naar klant of voor een kant-en-klare dataset van uw postcode naar alle andere postcodes in Nederland.

De pluspunten op een rij: 

Snelle en efficiënte woon-werkverkeer applicatie om de onderlinge afstanden tussen grotere aantallen (tot duizenden) postcodes of adressen te berekenen.
  Toepassing o.b.v. OS Windows, Excel en Google Maps Routeplanner, snelste route, enkele reis auto. Tevens voor Openbaar Vervoer, fiets en wandelen.
  De AfstandsCalculator wordt geleverd met API koppeling naar Google Maps of ANWB inclusief 10.000 gratis credits/berekeningen gedurende het eerste jaar.
  Starttarief € 295,- per jaar (excl. BTW) Voor FreeFlow variant geldt een dubbel tarief.

Aangepaste varianten | AfstandsCalculator op Maat

Voor bedrijven, organisaties en gemeentelijke instanties die incidenteel de onderlinge KM afstand tussen grote aantallen (duizenden) postcodeafstanden willen berekenen hebben wij de AfstandsCalculator ontwikkeld. De vraag naar deze rekentool neemt toe. Elk jaar opnieuw veranderen kilometerafstanden van woon-werkverkeer door verhuizing van medewerkers en/of bedrijf of door de aanleg van nieuwe bruggen en (snel)wegen.
Deze veranderingen hebben direct gevolg voor de berekening van de kilometervergoeding van uw werknemers. Met name op personeel- en salarisadministraties blijkt de AfstandsCalculator een handig hulpmiddel die uw medewerkers veel werk uit handen neemt.

Hoe werkt de AfstandsCalculator?
De standaardversie van de AfstandsCalculator (voor Windows) werkt met Google Maps op basis van snelste route per auto en enkele reis. Het is een Excel bestand en geschikt voor maximaal 500 postcodeberekeningen per 24 uur. Nadat u in Excel uw postcodes heeft ingevoerd legt een ingebouwd macro automatisch verbinding met de server van Google Maps. Deze server berekent vervolgens de onderlinge kilometerafstand en koppelt deze berekeningen terug naar de Postcodevergelijker.

AfstandsCalculator op maat
Wilt u een AfstandsCalculator op maat? Dat kan! Wij kunnen onze rekentool ombouwen zodat deze voldoet aan uw persoonlijke wensen. Denk hierbij aan een AfstandsCalculator op basis van Google Maps fietsen of wandelen of reizen met het Openbaar Vervoer. Daarnaast berekenen wij tevens de snelste/kortste reisafstand met de routeplanner van Routenet, ook geschikt voor vrachtvervoer. Vraag naar de mogelijkheden en gebruik hiervoor ons contactformulier.