Afstanden berekenen met de PostcodeVergelijker

Bent u op zoek naar een efficiënte methode om de onderlinge kilometerafstand tussen grotere aantallen postcodes te kunnen berekenen? Wij beschikken met de PostcodeVergelijker over een Excel applicatie die u het precisiewerk van postcodeberekeningen uit handen neemt. Met deze rekentool berekent u zelf in een handomdraai de onderlinge afstand tussen duizenden adressen of postcodes per dag. U kunt het aantal credits/berekeningen door ons desgewenst laten verhogen.

De PostcodeVergelijker | Applicatie voor woon-werkverkeer
KilometerAfstanden.nl heeft voor bedrijven en organisaties die grote aantallen postcodeafstanden moeten berekenen de PostcodeVergelijker ontwikkeld. De vraag naar deze rekentool is groot. Elk jaar opnieuw veranderen kilometerafstanden van woon-werkverkeer door de aanleg van nieuwe (snel)wegen, bruggen of andere redenen. Deze veranderingen hebben direct gevolg voor de kilometervergoeding van uw werknemers. De PostcodeVergelijker is dan een handig hulpmiddel voor de HR-afdeling van uw bedrijf. Het mes snijdt hierbij aan twee kanten. Uw organisatie bespaart arbeidskosten en saai invoerwerk wordt uit handen genomen.

De pluspunten van de PostcodeVergelijker 

Snelle en efficiënte woon-werkverkeer applicatie om de onderlinge afstanden tussen grotere aantallen (tot duizenden) postcodes of adressen te berekenen.
  Toepassing o.b.v. OS Windows, Excel en Google Maps Routeplanner, snelste route, enkele reis auto. Tevens voor Openbaar Vervoer, fiets en wandelen.
  De PostcodeVergelijker wordt geleverd met API koppeling naar Google Maps inclusief 10.000 gratis credits/berekeningen gedurende het eerste jaar.
  Applicatie is geschikt voor auto, OV, fiets en wandelen. Op basis van Google Maps of ANWB. Postcode invoer handmatig of via copy/paste.
  Wilt u het jaarlijks aantal credits/berekeningen verhogen? Bekijk onze staffelkorting of neem vrijblijvend contact met ons op!

Aangepaste varianten van de PostcodeVergelijker | Bereken de onderlinge kilometerafstand tussen duizenden postcodes

Voor bedrijven, organisaties en gemeentelijke instanties die incidenteel de onderlinge KM afstand tussen grote aantallen postcodeafstanden willen berekenen hebben wij de PostcodeVergelijker ontwikkeld. De vraag naar deze rekentool neemt toe. Elk jaar opnieuw veranderen kilometerafstanden van woon-werkverkeer door verhuizing van medewerkers en/of bedrijf of door de aanleg van nieuwe bruggen en (snel)wegen.
Deze veranderingen hebben direct gevolg voor de berekening van de kilometervergoeding van uw werknemers. Met name op personeel- en salarisadministraties blijkt de PostcodeVergelijker een handig hulpmiddel die uw medewerkers veel werk uit handen neemt.

De postcodeberekening
De standaardversie van de PostcodeVergelijker (voor Windows) werkt met Google Maps op basis van snelste route per auto en enkele reis. Het is een Excel bestand en geschikt voor maximaal 500 postcodeberekeningen per 24 uur. Nadat u in Excel uw postcodes heeft ingevoerd legt een ingebouwd macro automatisch verbinding met de server van Google Maps. Deze server berekent vervolgens de onderlinge kilometerafstand en koppelt deze berekeningen terug naar de Postcodevergelijker.

De PostcodeVergelijker in de praktijk

PostcodeVergelijker op maat
Wilt u een PostcodeVergelijker op maat? Dat kan! Wij kunnen onze rekentool ombouwen zodat deze voldoet aan uw persoonlijke wensen. Denk hierbij aan een PostcodeVergelijker op basis van Google Maps fietsen of wandelen of reizen met het Openbaar Vervoer. Daarnaast berekenen wij tevens de snelste/kortste reisafstand met de routeplanner van Routenet, ook geschikt voor vrachtvervoer. Vraag naar de mogelijkheden en gebruik hiervoor ons contactformulier. 

Welke klanten gingen u voor?
Bekijk de volgende selectie van bedrijven en organisaties. PostcodeAfstanden.nl heeft in het recente verleden voor deze opdrachtgevers diverse opdrachten uit mogen voeren. In veel gevallen werd hierbij gebruik gemaakt van de PostcodeVergelijker.